Luitserboeken

Bob Blinkhof wordt in 1989 geboren in Heemskerk en groeit op in een liefdevol gezin bij – een zeldzaamheid deze dagen – vader en moeder. Als zijn zusje hierna geboren wordt, is het gezin compleet. Bob maakte een grillige schooltijd door, waar hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden.

Al op de middelbare school was Bob bezig met het schrijven van korte en langere verhalen en was hij altijd bezig met acteren en presenteren. In 2012 kwam de eerste versie van zijn Indonesische taalmethode Viva Indonesia! uit.

Pas in 2016 ontdekte Bob dat hij het leuk vond om korte versjes te schrijven. Het eerste versje dat hij schreef, was geschreven voor de leerlingen van groep 7 die hij lesgaf. Dit was de start van een nieuwe passie.

Naast het schrijven en lesgeven op de basisschool is Bob begeleider van een ontwikkelingsproject voor Nederlandse studenten en dorpelingen in Indonesië (COP Indonesië). Studenten worden door hem en zijn team gestimuleerd om het beste uit zichzelf en de dorpsomgeving van dorpelingen in Mojokerto op Oost-Java te halen.

Bob is daarnaast coach met een eigen praktijk aan huis en adviseur en begeleider bij onderwijsgerelateerde zaken.

Kijk voor meer informatie op zijn website: www.bobblinkhof.nl.